Brandskär 290 Open

"Båten för de perfekta dagsutflykterna"


När Brandskärbåtar utvecklade sin första och prisbelönta Brandskär-modellen, blev resultatet banbrytande både när det gäller design och köregenskaper. 30 år har gått och varvets nya generation båtar följer sin tydliga kurs att utveckla båtar för sina ägare som medvetet väljer det bästa när det gäller sjöegenskaper och intresse för detaljer. Inget lämnas åt slumpen och det gäller även det senaste tillskottet i modellprogrammet. Låt oss presentera nästa generations familjebåt, den helt nya Brandskär 290 Open. 

Nya 290 Open är anpassad för oförglömliga dagsupplevelser på havet. Inspiration har tagits från den ursprungliga Brandskär 28 och är verkligen produktutveckling i sin finaste form. Den bakåtlutade vindrutan, de generösa utrymmena på fördäck, kortare tak och en öppenhet som genomsyrar hela planlösningen på däck är resultatet av en nära dialog med våra kunder. Att det dessutom finns två väl tilltagna kojplatser, toalett och dusch sluter cirkeln och gör 290 Open till den perfekta båten för oförglömliga dagsturer. 


På köpet får man en båt som med sitt fantastiska skrov, väl utformade förarplats och smarta kapell dessutom kan hantera det hårdaste väder som det rytande västerhavet kan bjuda på vilket gör att båtsäsongen kan blir långt mycket längre än för de flesta.


Specifikation

- CE-godkänd, antal passagerare: 13 personer
- Antal kojplatser: 2 st
- Längd, inkl badbrygga: 9,80 meter
- Bredd: 3,18 meter
- Djup: 1,0 meter
- Vikt: Från 3 200 kg
- Bränsletank: 400 liter
- Vattentank: 120 liter
- Motor: Volvo Penta D6-380